GOH nutrition

Diëtist in Amsterdam-West

Gezond eten kan ook ontzettend lekker zijn. Samen met onze voedingsexperts ontwikkel je een gezond en duurzaam eetpatroon.
Wij geloven niet in het woord dieet. Een dieet geeft op korte termijn resultaten, maar leidt vervolgens vaak tot het bekende jojo-effect. Ons GOH food team legt daarom de focus op gedragsverandering en bewust eten. We besteden aandacht aan portiegroottes, maaltijdverdeling en natuurlijk specifieke productkeuzes.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek Contact

Hoe werkt het?

Wij hanteren een evidence based benadering van voeding. Onze voedingsadviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijke feiten, niet op steeds wisselende trends. Tijdens het kennismakingsgesprek (10 min), bespreken wij jouw persoonlijke doelstellingen en wat je van ons kunt verwachten. Geeft het je een goed gevoel? Dan gaan we door met de rest van het intakegesprek, welke in totaal 50 minuten duurt. Tijdens de intake stelt de diëtist vragen over je gezondheid, eetgewoonten, leefpatroon en je doelen. 

Wat kost uw behandeling?

Vanuit de basisverzekering wordt dieetbegeleiding standaard vergoed voor 3 uur per jaar. Let hierbij wel op het eigen risico. Daarnaast wordt de diëtist ook vergoed vanuit een aantal aanvullende verzekeringen. Dit verschilt per verzekeraar. Klik HIER voor meer informatie.

Directe toegankelijke diëtist

Diëtist op GOH concept is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zelf een afspraak kunt maken, zonder eerst met de huisarts/specialist te overleggen. Sommige zorgverzekeraars eisen echter nog wel een verwijsbrief (o.a. CZ, Delta Lloyd, Ohra, de Goudse, Friesland). U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of deze dieetadvisering zonder verwijzing vergoedt. Ook wanneer er sprake is van een (chronische) ziekten kan het van meerwaarde zijn dat de diëtist hier informatie over ontvangt van uw huisarts.

Het GOH nutrition team bestaat uit erkende diëtisten. Onze diëtisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten. Kwaliteit is dus gewaarborgd.

5 dagen per week open
Geen wachtlijst
Binnen 24 uur van start
Contracten met alle zorgverzekeraars
Openingstijden
Maandag12:00 – 21:00
Dinsdag16:00 – 21:00
Woensdag16:00 – 21:00
Donderdag16:00 – 21:00
Vrijdag12:00 – 20:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Onze behandelingen

Sportvoedingsadvies

Sportvoedingsadvies

Behalve wilskracht, motivatie en talent is ook voeding uitermate belangrijk om de sportprestatie te optimaliseren. Tevens kan GOH dietist jou helpen met bijvoorbeeld de voor- en nadelen bepalen van (sport)voedingssupplementen voedingsinname rondom trainingen en wedstrijden, het herstel en de juiste voeding op rustdagen.

Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Voeding is een van de belangrijkste elementen om fit te worden en te blijven. Met een juist voedingspatroon zijn grote resultaten wel bereikbaar. Met goede begeleiding kunnen wij jou helpen om aan te komen of af te vallen door het overbrengen van kennis op het gebied van gezonde voeding en energiebalans.

Optimale Voeding

Optimale voeding

Een goed uitgebalanceerd voedingspatroon zorgt voor een stabiel gezond gewicht, een laag cholesterolgehalte en een gezond bloeddrukniveau. Tevens kan dit slaapproblemen, migraine en de kans op een burn-out verminderen en toxines en allergieën minimaliseren die het lichaam hinderen om optimaal te functioneren. Optimale voeding is dus goed voor onze gezondheid en zorgt er voor dat we meer uit ons leven kunnen halen!

Thuis Coaching

Thuis coaching

Het GOH foodteam komt graag bij je thuis om op praktische wijze met jou aan de slag te gaan. Door letterlijk een kijkje in de keuken te nemen kunnen we jou helpen om de GOH thuis healthy lifestyle door te voeren. We kijken naar de producten in jouw koelkast en voorraadkast. Samen stellen we een gezonde boodschappenlijst samen. Een bezoek aan de supermarkt kan tot de mogelijkheden behoren.

Jessica

“De diëtist heeft mij veel nieuwe kennis gegeven over goede voeding en wat voeding met je doet. Daarnaast is hij erg betrokken en hij legt verbanden tussen het dagelijks leven (zoals stress) en het dieet. Op die manier heb ik een persoonlijk dieet gekregen die goed werkt. Het voelt ook eigenlijk niet als een dieet maar als een nieuwe levensstijl!”

Jessica
Dante – Kort

“Het GOH persoonlijke voedingsadvies was toegesneden op mijn onregelmatige eet- en leefpatroon. Daardoor kon ik de praktische tips meteen toepassen. Ik viel snel flink af en eet nu een stuk bewuster. Echt een verschil van dag en nacht, terwijl ik nooit het gevoel had iets te moeten opgeven. Integendeel. Kortom, ik ben een zeer tevreden cliënt.”

Dante
Bianca – Kort

“Na een zeer prettig eerste gesprek met de diëtist van GOH ben ik gestart met mijn voorgeschreven voedingsadvies. Deze gaan over meer dan mijn voedingsadvies maar bijvoorbeeld over de oorzaken waarom het soms misgaat met mijn voeding, hoe belangrijk plannen is.”

Bianca

Investeer in jouw gezondheid

“Ben je niet verzekerd? Hieronder onze vaste tarieven”

Intake Diëtist
€ 90
  • Analyseren intakeformulier en eetdagboek
  • Intake diëtist (40min)
  • Persoonlijk voedingsadvies
Vervolgconsult
€ 35
Evaluatie/voortgang gesprek (30min)

    • Coaching

Diëtiek pakketten
3 vervolgconsulten €100
6 vervolgconsulten €180

Annulering binnen 24u 100% kosten.
BTW vrijgesteld.
Reistijd per geval berekend.

×
Bekijk ACTIE

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Leer onze dietist kennen (10mins)
Na je consult kun je direct aan de slag
Koffie staat klaar

Meld u nu aan!

Show