GOH nutrition

Diëtist in Amsterdam-West

Gezond eten kan ook ontzettend lekker zijn. Samen met onze voedingsexperts ontwikkel je een gezond en duurzaam eetpatroon.
Wij geloven niet in het woord dieet. Een dieet geeft op korte termijn resultaten, maar leidt vervolgens vaak tot het bekende jojo-effect. Ons GOH food team legt daarom de focus op gedragsverandering en bewust eten. We besteden aandacht aan portiegroottes, maaltijdverdeling en natuurlijk specifieke productkeuzes.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek Contact

Hoe werkt het?

Wij hanteren een evidence based benadering van voeding. Onze voedingsadviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijke feiten, niet op steeds wisselende trends. Tijdens het kennismakingsgesprek (10 min), bespreken wij jouw persoonlijke doelstellingen en wat je van ons kunt verwachten. Geeft het je een goed gevoel? Dan gaan we door met de rest van het intakegesprek, welke in totaal 50 minuten duurt. Tijdens de intake stelt de diëtist vragen over je gezondheid, eetgewoonten, leefpatroon en je doelen. 

Wat kost uw behandeling?

Vanuit de basisverzekering wordt dieetbegeleiding standaard vergoed voor 3 uur per jaar. Let hierbij wel op het eigen risico. Daarnaast wordt de diëtist ook vergoed vanuit een aantal aanvullende verzekeringen. Dit verschilt per verzekeraar.  Voor een overzicht met de aanvullende vergoedingen kunt u de volgende link gebruiken: https://www.nvdietist.nl

Het GOH nutrition team bestaat uit een erkende diëtististen en orthomoleculair therapeut. Onze diëtisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten. Kwaliteit is dus gewaarborgd.

Mind Reset Coaching 

Mind Reset Coaching is een additioneel startpakket dat zich richt op het resetten van lichaam en geest. Iemand die geestelijk niet lekker in zijn vel zit, merkt dit ook aan zijn lichaam. Op dezelfde manier kunnen negatieve of belemmerende gedachtepatronen je in de weg zitten wanneer je probeert af te vallen. Vaak gebeurt dit automatisch of zelfs onbewust.

Na jaren ervaring met het begeleiden van mensen met overgewicht, herkennen wij diegenen die meer steun nodig hebben om hun doel te bereiken. Dit zijn vaak personen die worstelen met motivatieproblemen of vastgeroeste gewoontes en emotie-eters.

Met het Mind Reset Coaching kan je de knop omzetten en gelijk vanaf het begin een ander gedachtenpatroon aanleren. Dit doe je met behulp van intensieve tweewekelijkse begeleiding door een psycholoog en diëtiste.

5 dagen per week open
Geen wachtlijst
Binnen 24 uur van start
Contracten met alle zorgverzekeraars
Openingstijden
Maandag16:00 – 21:00
Dinsdag16:00 – 21:00
Woensdag16:00 – 21:00
Donderdag16:00 – 21:00
Vrijdag17:00 – 20:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Onze behandelingen

Sportvoedingsadvies

Sportvoedingsadvies

Behalve wilskracht, motivatie en talent is ook voeding uitermate belangrijk om de sportprestatie te optimaliseren. Tevens kan GOH dietist jou helpen met bijvoorbeeld de voor- en nadelen bepalen van (sport)voedingssupplementen voedingsinname rondom trainingen en wedstrijden, het herstel en de juiste voeding op rustdagen.

Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Voeding is een van de belangrijkste elementen om fit te worden en te blijven. Met een juist voedingspatroon zijn grote resultaten wel bereikbaar. Met goede begeleiding kunnen wij jou helpen om aan te komen of af te vallen door het overbrengen van kennis op het gebied van gezonde voeding en energiebalans.

Orthomoleculair Advies

Orthomoleculair advies

Als de basisvoeding onvoldoende is of er is een verhoogde behoefte dan kun je met gezonde voeding en suppletie van vitaminen en mineralen jouw lichaam ondersteunen. Onze Orthomoleculaire therapeut kunnen jou helpen met klachten als slaapproblemen, allergieën, migraine, burn-out, darm klachten en meer.

Thuis Coaching

Thuis coaching

Het GOH foodteam komt graag bij je thuis om op praktische wijze met jou aan de slag te gaan. Door letterlijk een kijkje in de keuken te nemen kunnen we jou helpen om de GOH thuis healthy lifestyle door te voeren. We kijken naar de producten in jouw koelkast en voorraadkast. Samen stellen we een gezonde boodschappenlijst samen. Een bezoek aan de supermarkt kan tot de mogelijkheden behoren.

Jessica

“De diëtist heeft mij veel nieuwe kennis gegeven over goede voeding en wat voeding met je doet. Daarnaast is hij erg betrokken en hij legt verbanden tussen het dagelijks leven (zoals stress) en het dieet. Op die manier heb ik een persoonlijk dieet gekregen die goed werkt. Het voelt ook eigenlijk niet als een dieet maar als een nieuwe levensstijl!”

Jessica
Dante – Kort

“Het GOH persoonlijke voedingsadvies was toegesneden op mijn onregelmatige eet- en leefpatroon. Daardoor kon ik de praktische tips meteen toepassen. Ik viel snel flink af en eet nu een stuk bewuster. Echt een verschil van dag en nacht, terwijl ik nooit het gevoel had iets te moeten opgeven. Integendeel. Kortom, ik ben een zeer tevreden cliënt.”

Dante
Bianca – Kort

“Na een zeer prettig eerste gesprek met de diëtist van GOH ben ik gestart met mijn voorgeschreven voedingsadvies. Deze gaan over meer dan mijn voedingsadvies maar bijvoorbeeld over de oorzaken waarom het soms misgaat met mijn voeding, hoe belangrijk plannen is.”

Bianca

Investeer in jouw gezondheid

“Ben je niet verzekerd? Hieronder onze vaste tarieven”

mind reset coaching
€ 99
intake
 • Uitgebreide intake door Psycholoog
   • Behandelplan opstellen

  Vervolgconsulten:
  3 vervolgconsulten €100
  6 vervolgconsulten €180

Intake Diëtist* of orthomoleculair therapeut **
€ 90
 • Analyseren intakeformulier en eetdagboek
 • Intake diëtist (40min)
 • Persoonlijk voedingsadvies
Vervolgconsult
€ 35
Evaluatie/voortgang gesprek (30min)

  • Coaching

Diëtiek pakketten
3 vervolgconsulten €100
6 vervolgconsulten €180

Annulering binnen 24u 100% kosten.
* BTW vrijgesteld.
** Inclusief 21% BTW. Reistijd per geval berekend.

×
Bekijk ACTIE

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Leer onze dietist kennen (10mins)
Na je consult kun je direct aan de slag
Koffie staat klaar

Meld u nu aan!

Show