GOH get it all

Vrijblijvend kennismakingsgesprek Contact

Gezonder in 12 weken in Amsterdam

Om je maximale potentieel te bereiken en het meeste uit het leven te halen, is het noodzakelijk om in je beste fysieke en mentale vorm zijn. We beseffen allemaal hoe belangrijk dit is; echter heeft dit niet altijd onze hoogste prioriteit in de hectiek van je carrière, je gezin, een sociaal leven en dat alles met gelimiteerd tijd.

Investeer in je gezondheid en laat ons jou hierin ondersteunen. GOH GET IT ALL is een kick-start, dé oplossing voor een gezondere levensstijl én om je in korte tijd (weer) fit te krijgen. Bekijk het filmpje en ontdek hoe wij dit doen.

Is GOH GET IT ALL iets voor jou?

GOH GET IT ALL. Voor iedereen op zoek naar de beste leefstijl voor jóu. Wij zorgen dat je het volhoudt.  Ervaar nu hoe het is om binnen 3 maanden fit, gezond en vol energie te zijn!

Lets get started

Het moeilijkste is om de eerste stap te zetten. Wij kunnen je hierbij helpen. Begin met GOH GET IT ALL voor 12 weken en je wil nooit meer anders. Dit is wat je kunt verwachten:

  • Sterker en fitter worden
  • Gewicht verliezen
  • Tijd besparen
  • Concentratie verhogen
  • Meer energie en uithoudingsvermogen
  • Verbeterde gezondheid en een hogere kwaliteit van leven.
  • Een gelukkiger jij

Een positiever zelfbeeld transformeert je leven.

Onze rol is dit mogelijk te maken met jou. Wij begeleiden je bij elke stap. Het enige dat we van jou vragen, is om vier dagen van de week aan dit programma te besteden. Wij zorgen voor jouw gezondheid, jij doet de rest! Ons doel is om jouw lange-termijn doelen te laten slagen.

Hoe werkt het

GOH biedt jou een medisch kwaliteitsteam: diëtisten, fysiotherapeuten, coaches, gecertificeerde personal trainers en een chef-kok. Zij verzorgen jouw totale gezondheidsprogramma. Dit programma omvat krachttraining, cardiovasculaire training, workshops met ontspanningstechnieken en coaching. Verder bieden we ook voedingsadvies en kant-en-klaar maaltijden. Deze services worden binnen het GOH GET IT ALL programma aangeboden en afgestemd op jouw agenda. Zo optimaliseren we onze ondersteuning van jouw planning.

Ons team van professionals bevindt zich allemaal op één locatie, voor optimaal gemak en optimale coördinatie tussen de verschillende vakgebieden. Zodat jij maximaal begeleid, gemonitord en ondersteund wordt.

Kick-off programma: zondag 2 september 2018
GOH get it all is een op maat gemaakt-persoonlijk programma. Om deze reden zijn er slechts 8 plekken beschikbaar.

Wij bieden u:

Een personal coach
Workshops
Online coaching
Voortgangsrapport

Beschikbare tijden

Maandag07:00 – 22:00
Dinsdag07:00 – 22:00
Woesndag08:00 – 22:00
Donderdag07:00 – 22:00
Vrijdag07:00 – 22:00
Zaterdag08:00 – 16:00
Zondag09:00 – 16:00

Real people, real stories

Wij zorgen voor jouw gezondheid, jij doet de rest!

“It’s your body, dare to care”

Sporten
Personal training
12 weken programma 
Coaching
Dietist en motivatie

12 weken programma 

Voeding
Personal meal plan

12 weken programma 

Wellness
Yoga en meditation

12 weken programma 

Prices include travelling costs and taxes.

Show