GOH get it all

Gezonder in 12 weken in Amsterdam

Om je maximale potentieel te bereiken en het meeste uit het leven te halen, is het noodzakelijk om in je beste fysieke en mentale vorm zijn. We beseffen allemaal hoe belangrijk dit is; echter heeft dit niet altijd onze hoogste prioriteit in de hectiek van je carrière, je gezin, een sociaal leven en dat alles met gelimiteerd tijd.

Investeer in je gezondheid en laat ons jou hierin ondersteunen. GOH GET IT ALL is dé oplossing voor een gezondere levensstijl én om je in korte tijd (weer) fit te krijgen. Bekijk het filmpje en ontdek hoe wij dit doen.

Is GOH GET IT ALL iets voor jou?

GOH GET IT ALL. Voor iedereen op zoek naar de beste leefstijl voor jóu. Wij zorgen dat je het volhoudt.  Ervaar nu hoe het is om binnen 3 maanden fit, gezond en vol energie te zijn!

Verander je gezondheid in 3 maanden

Probeer GOH GET IT ALL voor 12 weken en je wil nooit meer anders. Dit gaan we doen:

  • Sterker worden
  • Gewicht verliezen
  • Conditie opbouwen
  • Concentratie verhogen
  • Je denkvermogen optimaliseren
  • De mind-set verbeteren

Een positiever zelfbeeld transformeert je leven

Onze rol is dit mogelijk te maken met jou. Wij begeleiden je bij elke stap. Het enige dat we van jou vragen, is om vier dagen van de week aan dit programma te besteden. Wij zorgen voor jouw gezondheid, jij doet de rest! Ons doel is om jouw lange-termijn doelen te laten slagen.

Hoe het werkt

GOH biedt jou een medisch kwaliteitsteam: diëtisten, fysiotherapeuten, psychologen, gecertificeerde personal trainers en een chef-kok. Zij verzorgen jouw totale gezondheidsprogramma. Dit programma omvat intensieve krachttraining, cardiovasculaire training, workshops met ontspanningstechnieken en coaching. Verder bieden we ook voedingsadvies en kant-en-klaar maaltijden. Deze services worden binnen het GOH GET IT ALL programma aangeboden en afgestemd op jouw agenda. Zo optimaliseren we onze ondersteuning van jouw planning. 

Ons team van professionals bevindt zich allemaal op één locatie, voor optimaal gemak en optimale coördinatie tussen de verschillende vakgebieden. Zodat jij maximaal begeleid, gemonitord en ondersteund wordt. 

 

Wij bieden u:

Persoonlijke intake
Personal coach
Workshops
Online coaching
Voortgangsrapport

Beschikbare tijden

Mandaag07:00 – 22:00
Dinsdag07:00 – 22:00
Woesndag08:00 – 22:00
Donderdag07:00 – 22:00
Vrijdag07:00 – 22:00
Zaterdag08:00 – 16:00
Zondag09:00 – 16:00

Het verhaal

Als zelfstandig ondernemer, heb ik zelf GOH concept vanuit niets gestart en opgebouwd. Eindeloos veel uren van heel hard werken, misschien wel voor een veel te lange periode. Met mijn gezin en een jong dochtertje, werd het onmogelijk om dit vol te houden, terwijl ik wel zeer gedisciplineerd en zeer doelgericht ben. Ik was echter simpelweg niet in staat om te ondernemen, er te zijn voor mijn gezin, een sociaal leven te onderhouden, gezond, fit en in vorm te blijven en ook nog mentaal scherp te zijn. Ergens wist ik diep van binnen, dat als ik me geweldig zou voelen, er beter uit zou zien en gezonder zou worden, ik veel meer energie zou hebben om mijn hectische leven te leiden. Mijn eigen ervaring is een van de redenen waarom ik GOH GET IT ALL heb opgezet. Een ervaring die mijn leven totaal heeft veranderd!

Wij zorgen voor jouw gezondheid, jij doet de rest!

“It’s your body, dare to care”

GOH get it all
€ 1.299 per month

12 weken programma inclusief:

 Persoonlijke intake
Personal coach
Personal training (2 x per week)
Small group training (onbeperkt)
Voedingsprotocollen
 4 dagen maaltijdplan
 Workshops
  Online coaching (wekelijks)
 Massages (1 x per maand)

Prices include travelling costs and taxes.

Show