GOH events

Gezonde evenementen in Amsterdam

GOH concept organiseert geregeld seminars en workshops over een gezonde lifestyle. Ontdek de zin en onzin van de laatste trends op het gebied van voeding, beweging en gezondheid en laat je inspireren tijdens een van onze events.

Gezonde evenementen in Amsterdam
Persoonlijk voedingsadvies, personal training en trainen in kleine groepen zijn de speerpunten van een gezonde levensstijl. Bij GOH concept gaan we een stapje verder. Want hoe meer je weet hoe beter je eet.

Seminars
Om gezondere keuzes te maken organiseert GOH life educatieve seminars voor alle leden. De onderwerpen van de seminars hebben betrekking op voeding, training en mindfulness.

Kookworkshops
Om de maand worden er kookworkshops georganiseerd voor beginners en gevorderden. Van gezonde ontbijtjes en vegetarische recepten tot Aziatisch wokken – alles komt voorbij. Ook een origineel idee voor teambuilding tijdens een bedrijfsuitje.

Health holidays
GOH life organiseert speciale health holidays in binnen-en buitenland. Onder begeleiding van GOH teamleden ben je er even helemaal tussenuit. Het is niet alleen gezellig met andere GOH community leden, je kunt ook ervaringen uitwisselen en zet gegarandeerd je gezonde lifestyle voort.

Workshop "Fit en gezond" in 2018

Tips & tools om jouw doelen te bereiken....

Op zondag 4 februari 2018 gaan we in de keuken aan de slag gaan met makkelijke recepten die passen in een gezonde levensstijl. Voordat je aan de slag gaat leiden we de kookworkshop in met een korte seminar over gezonde voeding en fit zijn. Wat is nu precies gezond en fit en waarom zou je bepaalde producten wel of niet gebruiken. Aansluitend krijg je een korte health check up aangeboden.

  • In deze workshop krijg je meer inzicht in hoe een gezonde maaltijd is opgebouwd.
  • Korte health check up (meting vet percentage, gewicht en spiermassa)
  • Je krijgt na afloop uiteraard de recepten mee naar huis en aan het einde van de workshop proeven we onder het genot van een vers sapje alle gerechten.
  • Ontvang gratis drie GOH proeflessen en een vrijwillig intake gesprek

Wanneer: zondag 4 februari 2018
Tijd: 10:00-14:00
Voor wie: iedereen (GOH leden krijgen 10% korting)
Kosten: 55 euro (inclusief health check up, recepten, vers sapje en kruidenthee)

Voor wie is het: Vooriedereen die wil afvallen, gezonde en fit worden zonder te diëten.

Aanmelden voor de kookworkshop

Kookworkshop: transitie naar vegetarische en veganistische levensstijl

Zondag 15 april 2018

Graag willen we ons steentje bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Minder vlees eten of zelfs vegetarisch of veganistisch (helemaal geen dierlijke producten gebruiken) heeft een positieve impact op het milieu en onze gezondheid.

In deze workshop krijg je kort achtergrond informatie over het effect van minder vleeseten. Je krijgt handvatten voor een eventuele transitie naar een vegetarische of veganistische levensstijl. Maar ook de eventuele aandachtspunten waarop je richten bij een dergelijke levensstijl.

Duur: 180 min.
Wanneer: zondag 15 april 2018
Tijd: 10:00-13:00 uur
Waar: GOH center
In de keuken: Jeannine Laurens
Kosten: 55 euro (inclusief recepten, kruidenthee en een snackje)

Voor wie: iedereen (GOH leden 10% korting)

Kookworkshop: gezonde pubers

Zondag 15 juli 2018

Deze kookworkshop is speciaal voor pubers van 12-18 jaar. Samen met een vriend of vriendin gezonde recepten klaarmaken om mee naar school te nemen als lunch en snacks.

In deze kookworkshop krijg je kort achtergrond informatie wat is nu precies gezond? Wat heb je nu echt nodig en hoe vind je balans tussen allerlei lekkere snacks en gezond eten?

Duur: 180 min.
Wanneer: zondag 15 juli 2018
Tijd: 10:00-13:00 uur
Waar: GOH center
In de keuken: Jeannine Laurens
Kosten: pubers 49 euro

GOH health retreat Friesland

Vrijdag 12 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018

Haasten naar het werk, dan gauw naar huis om te koken. Je gezin, partner, familie en vrienden vragen allemaal jouw aandacht. Ondertussen probeer je ook gezonder te leven. Twee of drie keer per week sporten moet je ook nog eens aan je drukke schema toevoegen. Halverwege het jaar ben je al uitgeput! Het is tijd om een pas op de plaats te maken. Het is tijd om de batterij op te laden.

Welcome to GOH retreat! It does exactly that!

-David Billy

Een heerlijk weekendje weg naar het Friese platteland, waar je toch je doel niet uit het oog hoeft te verliezen. In dit weekend ligt de focus op gezond genieten. Je wordt drie dagen lang in de watten gelegd in een heuse boerderij in het Friese Hemelum.

Outdoor training in het weiland, yoga en mindfulness. Fietsen door Friese pittoreske dorpjes, bezoek een biologische boerderij of een boottochtje op de Friese meren. Voor elk wat wils. Niks hoeft alles mag.  Sluit de dag af met een massage.

Natuurlijk word je ook culinair verwend, maar volgens de GOH kitchen guidelines: kortom gezond genieten.

Duur: 3 dagen
Wanneer: vrijdag 12 oktober tot zondagmiddag 14 oktober 2018
Waar: ’t Flinkeboskje in Zeeland
Kosten: vanaf 275- p.p. 
Voor wie: iedereen

Klik hier voor meer informatie

Show