GOH events

Gezonde evenementen in Amsterdam

GOH concept organiseert geregeld seminars en workshops over een gezonde lifestyle. Ontdek de zin en onzin van de laatste trends op het gebied van voeding, beweging en gezondheid en laat je inspireren tijdens een van onze events.

Gezonde evenementen in Amsterdam
Persoonlijk voedingsadvies, personal training en trainen in kleine groepen zijn de speerpunten van een gezonde levensstijl. Bij GOH concept gaan we een stapje verder. Want hoe meer je weet hoe beter je eet.

Seminars
Om gezondere keuzes te maken organiseert GOH life educatieve seminars voor alle leden. De onderwerpen van de seminars hebben betrekking op voeding, training en mindfulness.

Kookworkshops
Om de maand worden er kookworkshops georganiseerd voor beginners en gevorderden. Van gezonde ontbijtjes en vegetarische recepten tot Aziatisch wokken – alles komt voorbij. Ook een origineel idee voor teambuilding tijdens een bedrijfsuitje.

Health holidays
GOH life organiseert speciale health holidays in binnen-en buitenland. Onder begeleiding van GOH teamleden ben je er even helemaal tussenuit. Het is niet alleen gezellig met andere GOH community leden, je kunt ook ervaringen uitwisselen en zet gegarandeerd je gezonde lifestyle voort.

GOH kookworkshop: sportvoeding

Zondag 1 oktober 2017

GOH health retreat Domburg

Vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni 2017
Vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni 2017

Haasten naar het werk, dan gauw naar huis om te koken. Je gezin, partner, familie en vrienden vragen allemaal jouw aandacht. Ondertussen probeer je ook gezonder te leven. Twee of drie keer per week sporten moet je ook nog eens aan je drukke schema toevoegen. Halverwege het jaar ben je al uitgeput! Het is tijd om een pas op de plaats te maken. Het is tijd om de batterij op te laden.

Welcome to GOH retreat! It does exactly that!

-David Billy

Een heerlijk weekendje weg naar zee, waar je toch je doel niet uit het oog hoeft te verliezen. In dit weekend ligt de focus op gezond genieten. Je wordt drie dagen lang in de watten gelegd in een luxe villa in Domburg.

Outdoor training op het strand, yoga en mindfulness. Pittige power walks door de duinen of een bootcamp sessie of allebei. Voor elk wat wils. Niks hoeft alles mag. Geniet van het indoor verwarmde zwembad en spa. Sluit de dag af met een massage.

Natuurlijk word je ook culinair verwend, maar volgens de GOH kitchen guidelines: kortom gezond genieten.

Duur: 3 dagen
Wanneer: vrijdag 2 juni tot zondagmiddag 4 juni 2017
Waar: Yogabee in Zeeland
Kosten: vanaf 350,- p.p. 

Klik hier voor meer informatie

Kookworkshop: meal prepping

Zondag 25 juni 2017

In deze workshop leer je hoe je op een zondagmiddag je hele week kunt voorbereiden. Snelle recepten en tips voor gezonde snacks en het voorbereiden van maaltijden zodat je altijd gezond kunt eten. Met informatie hoe je het beste jouw maaltijden kunt opbouwen om jouw doel te bereiken.

Duur: 150 min.
Wanneer: zondag 25 juni 2017
Tijd: 10:30-13:00 uur
Waar: GOH center
In de keuken: chef de cuisine
Kosten: 12,50 euro (inclusief recepten, kruidenthee en een snackje)

Show