GOH kitchen

Kitchen 1

Gezond eten in Amsterdam West

“We are not a restaurant, we just happen to make great healthy food”. GOH helpt je om een gezonde lifestyle te ontwikkelen. We maken je bewust van gezond eten, organiseren events en hebben een keuken waar je zelf ontdekt hoe lekker gezond eten kan zijn. In onze kitchen maken we maaltijden die alle belangrijke voedingsstoffen bevatten en de basis vormen voor een gezonde lifestyle. In de GOH Kitchen kunnen onze leden terecht voor verse maaltijden, smoothies, juices en tussendoortjes. Met onze smart food-aanpak ben je verzekerd van de juiste macro-nutrients voor een perfecte energiebalans. De GOH kitchen geeft je tips en inspiratie om ook in je eigen keuken het roer om te gooien en te kiezen voor gezond en lekker eten.

Meer over GOH kitchen

Bij GOH kitchen haal je een gezond ontbijt of kant en klare maaltijden die je mee kunt nemen naar je werk als lunch. Of geniet van je maaltijd in onze sfeervolle lounge.

Lekker kan ook echt gezond zijn. Wij maken gezonde variaties op bekende tussendoortjes zoals granola bars, protein bars, muffins en quiches. Ook voor een koekje bij de koffie of wat zoets tussendoor hebben we een gezond alternatief.

Geen tijd of zin om te koken maar wil je toch verantwoord en lekker eten? GOH kitchen biedt gezonde, kant en klare maaltijden om mee te nemen. Kom je in de avond trainen? Dan kun je ook een lekkere maaltijd bestellen om mee naar huis te nemen.

Kookworkshop Amsterdam West

kookworkshops in Amsterdam West

De locatie voor een culinaire activiteit met een groep vrienden of collega’s of in Amsterdam. In onze prachtige kookstudio Amsterdam organiseert wij de meest uiteenlopende culinaire events voor groepen van 1 t/m 12 personen. Bij de GOH kitchen staat samen koken centraal. Onze kookstudio biedt plaats aan kleine groepen en waar door persoonlijke aandacht zorgt uiteindelijk voor een hoog leerrendement.

De ruimte is ideaal voor een korte kookcursus tijdens bedrijfsuitjes, teambuildings en familiereünies. Het koken aan de grote kookeilanden zorgt ervoor dat het koken met collega’s of vrienden een gezellige groepsactiviteit wordt. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Amsterdam!

Bekijk onze events
Show