GOH kitchen

Kitchen 1

Gezond eten in Amsterdam West

“We are not a restaurant, we just happen to make great healthy food”. GOH helpt je om een gezonde lifestyle te ontwikkelen. We maken je bewust van gezond eten, organiseren events en hebben een keuken waar je zelf ontdekt hoe lekker gezond eten kan zijn. In onze kitchen maken we maaltijden die alle belangrijke voedingsstoffen bevatten en de basis vormen voor een gezonde lifestyle. In de GOH Kitchen kunnen onze leden terecht voor verse maaltijden, smoothies, juices en tussendoortjes. Met onze smart food-aanpak ben je verzekerd van de juiste macro-nutrients voor een perfecte energiebalans. De GOH kitchen geeft je tips en inspiratie om ook in je eigen keuken het roer om te gooien en te kiezen voor gezond en lekker eten.

Meer over GOH kitchen

Bij GOH kitchen haal je een gezond ontbijt of kant en klare maaltijden die je mee kunt nemen naar je werk als lunch. Of geniet van je maaltijd in onze sfeervolle lounge.

Lekker kan ook echt gezond zijn. Wij maken gezonde variaties op bekende tussendoortjes zoals granola bars, protein bars, muffins en quiches. Ook voor een koekje bij de koffie of wat zoets tussendoor hebben we een gezond alternatief.

Geen tijd of zin om te koken maar wil je toch verantwoord en lekker eten? GOH kitchen biedt gezonde, kant en klare maaltijden om mee te nemen. Kom je in de avond trainen? Dan kun je ook een lekkere maaltijd bestellen om mee naar huis te nemen.

Joost

In het verleden was ik al lid geweest van een sportschool maar dat was niet echt een succes.  Nu ga ik gemiddeld drie keer per week sporten en dat gaat me makkelijk af. Door hardlopen had ik een liesblessure opgelopen maar omdat de trainers bij GOH ook fysiotherapeut zijn, houden ze hiermee rekening tijdens de lessen. Maar de belangrijkste reden waarom ik nu regelmatig sport is omdat ik er plezier in heb.

Maartje

“I really enjoy personal training with David Billy. I have a cardiac disease so David’s physiotherapy expertise comes in very handy as he had to personalize my training schedule so I could work on my fitness in smaller steps in relation to my physical capabilities. He gives me the confidence to push myself in every training to get better and stronger. During my routine checkup with my doctor, I scored the highest ever in my condition test. This really means a lot to me!”

Maartje
Fransisco

“I am currently 42, I Was getting injured constantly and gaining weight. Was not exercising enough. GOH helped me to shape up and get fit.  Felt stronger and avoided injuries when doing other types of physical activities.  Also, GOH helped me to improve my eating habits. I reduced my weight and fat and increased my muscle mass, improved my overall fitness level considerably.” 

Philip Kort

“I really love feeling fit and strong and GOH gives me something healthy to do. My condition is better and I am on the same weight I was 15 years ago. I can finally get up from the floor and climb the stairs in my house without a problem. GOH has an excellent team and have a strong positive influence!”

Philip
Angelique – Kort

“Door GOH heb ik geleerd hoe ik gezond eet en gericht werk aan mijn gezondheid. Ik ben niet alleen afgevallen, ook sta ik nu positiever in het leven! Het GOH team ondersteunt mij op elk gebied. Ik ga nu voor de volgende 30 kg!”

Angelique
Marije – Kort

“Ik heb weer lol in het sporten en ben nu echt gemotiveerd om 3x per week te gaan. De manier van lesgeven is echt super en ik ben blij met mijn strakker lichaam. De kleinschaligheid van de lessen, contact met verschillende mensen en de deskundigheid van de trainers maken GOH een aanrader!”

Marije
Eugenia – Kort

“Ik ben binnen een paar weken 5 kg afgevallen en ik zit lekker in mijn vel. Ik voel me veel fitter dankzij het GOH team, ze hebben me goed geholpen. Ik zou dit programma absoluut aanraden aan meer mensen. Ik zit nu bij GOH get toned want ik wil graag in betere vorm komen en een meer gedefinieerd strak uiterlijk krijgen.”

Eugenia
Avenishe – Kort

“Door de trainingen en begeleiding ben ik veel bewuster met mijn lichaam, voeding en gezondheid bezig. Doordat er afwisseling van fases is, raak ik niet gewend aan één bepaalde soort training en word het niet saai. Daarnaast vind ik de sfeer tijdens de trainingen altijd goed en ben ik blij dat ik deel uit mag maken van de GOH groep!”

Avenishe
Romy – Kort

“Ik startte eerst om nog wat zwangerschapskilo’s kwijt te raken en weeg inmiddels 8 kilo minder dan voor mijn zwangerschap! Gezond eten in combinatie met fanatiek sporten heeft ervoor gezorgd dat ik heerlijk in mijn vel zit. De lessen bij GOH zijn perfect, je weet dat je een uur lang helemaal afgemat wordt onder begeleiding van hele goed trainers!”

Romy
Jessica

“De diëtist heeft mij veel nieuwe kennis gegeven over goede voeding en wat voeding met je doet. Daarnaast is hij erg betrokken en hij legt verbanden tussen het dagelijks leven (zoals stress) en het dieet. Op die manier heb ik een persoonlijk dieet gekregen die goed werkt. Het voelt ook eigenlijk niet als een dieet maar als een nieuwe levensstijl!”

Jessica
Dante – Kort

“Het GOH persoonlijke voedingsadvies was toegesneden op mijn onregelmatige eet- en leefpatroon. Daardoor kon ik de praktische tips meteen toepassen. Ik viel snel flink af en eet nu een stuk bewuster. Echt een verschil van dag en nacht, terwijl ik nooit het gevoel had iets te moeten opgeven. Integendeel. Kortom, ik ben een zeer tevreden cliënt.”

Dante
Sico – Kort

“Ik was op zoek naar een programma waar ik samen kan trainen met mensen die hetzelfde doel hebben. Verder vind ik het maandelijkse doelgerichte programma overzichtelijk. Je ziet meteen de eerste duidelijke resultaten.”

Sico
Nicole – Kort

“In mijn eerste kennismakingsgesprek bij GOH zei David: je bent het waard, hoor! En hij heeft gelijk! De kleine groepjes waarin je traint met mensen die allemaal er voor kiezen om gezond te willen zijn, zijn gezellig, veilig en motiverend.”

Nicole
Hanane – Kort

“David Billy and the rest of his team are always around to encourage, motivate and support. David never accepted less than 100 percent, and he pushed me to do things I would never have done on my own. The dietitian gave me great advice for fast, delicious, healthier snacks and meals. They helped me turn my life around, I consider David as my life coach.”

Hanane
Mieke – Kort

“Voor professionals die bereid en in staat zijn maatwerk te leveren op individueel niveau. Dat geeft mij als 65 plusser een veilig gevoel als ik aan het trainen ben om in conditie te blijven. Mijn eetpatroon  is door de pragmatische instelling van de diëtiste sterk verbeterd.”

Mieke
Show