GOH kitchen

Kitchen 1

Gezond eten in Amsterdam West

Wij hebben de oplossing als je makkelijk en gezond wil eten: GOH meals, heerlijke ready-made maaltijden in optimale samenstelling qua voedingswaarden. Met altijd een ready made eiwitrijke, caloriearme en vitaminerijke maaltijd in huis is er geen excuus meer om ongezond te eten! Alle GOH meals worden op een verantwoorde manier geproduceerd, daarom gebruiken wij uitsluitend eerlijk scharrelvlees uit Nederland. Daarnaast zit er geen antibiotica in het voer dat onze dieren eten. Ideaal voor sporters en iedereen die bewust met lijf en gezondheid om wil gaan.

Meer over GOH kitchen

Bij GOH kitchen haal je een gezond ontbijt of kant en klare maaltijden die je mee kunt nemen naar je werk als lunch. Of geniet van je maaltijd in onze sfeervolle lounge.

Lekker kan ook echt gezond zijn. Wij maken gezonde variaties op bekende tussendoortjes zoals granola bars, protein bars, muffins en quiches. Ook voor een koekje bij de koffie of wat zoets tussendoor hebben we een gezond alternatief.

Geen tijd of zin om te koken maar wil je toch verantwoord en lekker eten? GOH kitchen biedt gezonde, kant en klare maaltijden om mee te nemen. Kom je in de avond trainen? Dan kun je ook een lekkere maaltijd bestellen om mee naar huis te nemen.

Kookworkshop Amsterdam West

kookworkshops in Amsterdam West

De locatie voor een culinaire activiteit met een groep vrienden of collega’s of in Amsterdam. In onze prachtige kookstudio Amsterdam organiseert wij de meest uiteenlopende culinaire events voor groepen van 1 t/m 12 personen. Bij de GOH kitchen staat samen koken centraal. Onze kookstudio biedt plaats aan kleine groepen en waar door persoonlijke aandacht zorgt uiteindelijk voor een hoog leerrendement.

De ruimte is ideaal voor een korte kookcursus tijdens bedrijfsuitjes, teambuildings en familiereünies. Het koken aan de grote kookeilanden zorgt ervoor dat het koken met collega’s of vrienden een gezellige groepsactiviteit wordt. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Amsterdam!

Bekijk onze events
Show