GOH lose weight

ONDERDEEL VAN GOH LIFE

Afvallen in Amsterdam

Voor veel mensen is afvallen een hele strijd. Om te beginnen zijn er enorm veel verschillende diëten en er duikt telkens wel een nieuwe food hype op. Daarnaast word je overladen met aanbiedingen van diverse sportscholen en trainingsprogramma’s. En dan moet je vervolgens de motivatie en het doorzettingsvermogen hebben om in je eentje af te vallen. Dat kan slimmer en leuker!

3 dagen gratis pas Bekijk onze actie

Afvallen in Amsterdam West

Wij geloven niet in een dieet, want dat geeft alleen op korte termijn resultaten en leidt tot het bekende jojo-effect. De enige manier om  blijvend resultaat te bereiken, is te kiezen voor een gezonde lifestyle.

GOH afvallen is een programma dat is ontwikkeld om gewicht te verliezen en te behouden. Het programma integreert voeding, beweging en coaching. Wij leggen de focus op bewust eten door aandacht te besteden aan portiegroottes, maaltijdverdeling en specifieke productkeuzes. Zo behaal je op korte als op lange termijn resultaten en krijg je de inzichten om definitief je lifestyle te verbeteren.

Succesvol afvallen bij GOH
Heb je een stok achter de deur nodig? Dan is het GOH Afvallen programma absoluut wat voor jou! Tijdens een intakegesprek met de diëtist, wordt je gewogen en gemeten, bekijken we je lichaamsbouw, bespreken we je eetpatroon en lifestyle en onderzoeken hoe die tot stand is gekomen. We definiëren jouw doelen, je krijgt een persoonlijk voedingsadvies en je wordt regelmatig gecoacht.

Samen fit
Nu ben je helemaal klaar om te starten met de GOH lose weight Small Group Training. De trainingen zijn gericht op vetverbranding, conditie en spierversterking. Je wordt begeleid door een personal trainer en traint in een kleine groep van maximaal 6-8 personen.

De combinatie van een persoonlijk voedingsadvies, 3 trainingssessies per week, voedingsseminars, kookworkshops en regelmatige coaching met de diëtiste zorgen ervoor dat je nu eindelijk van de overtollige kilo’s afkomt en kan werken aan een gezonde lifestyle.

Wil je graag afvallen? Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvend intakegesprek!

Vrijblijvend intakegesprek

Veelgestelde vragen

Over voeding

Met 3 keer per week trainen en het voedingsplan volgen kun je een halve tot een kilo per week kwijtraken. Dit is een gezonde en verantwoorde manier om af te vallen. 

Op basis van een uitvoerig intakegesprek bij de diëtist (40 minuten) en een eetdagboek dat je bijhoudt, stellen we een persoonlijk voedingsplan op. We houden rekening met jouw eetgedrag, voorkeuren en lifestyle en zorgen ervoor dat het plan bij je past en haalbaar is. 

Dit is een controle en contactmoment bij de diëtist. Je wordt gewogen en spier- en vetpercentage worden gemeten. Je hebt de tijd om resultaten, voortgang en vragen te bespreken en je stelt je nieuwe doelen voor de komende weken. Een coaching moment duurt 20 minuten (maandelijks). Daarnaast adviseren we om jezelf wekelijks te wegen bij GOH. 

Nee. Wij werken alleen met basisvoeding, natuurlijke producten en gezonde voeding met de juiste voedingsstoffen. Alleen in bijzondere gevallen raden wij voedingssupplementen aan. 

Over beweging

Je kan maximaal 3 keer per week deelnemen aan de GOH lose weight trainingen. Daarnaast zijn er extra lessen zoals yoga, stretch, cardio en mindfulness die je 2 keer per week kunt volgen. 

Nee, GOH is geen reguliere sportschool, wij zijn een health concept. Om resultaat en veiligheid te garanderen geven we de trainingen in kleine groepjes onder begeleiding van een personal trainer.

Met onze GOH app boek je zelf je trainingen, health check-ups, seminars en workshops. Je kunt acht dagen van tevoren reserveren en een boeking tot 1 uur voor aanvang annuleren. Is een training vol? Meld je dan aan voor de wachtlijst en je krijgt bericht zodra iemand heeft afgezegd. 

Een sessie is een functionele combinatie van kracht- en cardiotraining. Op deze manier gebruik je verschillende spiergroepen, waardoor je meer calorieën verbrandt en sneller afvalt. Ons team van personal trainers en fysiotherapeuten heeft het trainingsprogramma met zorg en op basis van ervaring en vakkennis ontwikkeld. Geen dag is hetzelfde – elke training is anders en het blijft iedere keer een nieuwe uitdaging! 

Ja, onze gespecialiseerde coaches maken de training passend ongeacht jouw blessure of beperking. Voor overige vragen, tips of behandeling maak je een afspraak met de GOH fysiotherapeut.

Onze pijlers

GOH life programma's:

GOH lose weightGOH FysiotherapieGOH get strongGOH stay young
Annet

“De laatste jaren lette ik weinig op mijn voeding en sportte ik helemaal niet. Hierdoor kwam ik geleidelijk heel veel kilo’s aan en voelde me totaal niet fit. Via Google kwam ik terecht bij GOH, omdat ik op zoek was naar kleinschalig en trainen. Ik voel me nu gezond en fit; Oktober 2016: 84 kg gewicht, 46,6% vet, 22,2% spier , 91 cm buikomvang, 28,7 bmi  – Mei 2017: 69 kg gewicht, 34,8% vet, 27,7% spier, 82 cm buikomvang, 23,6 bmi.” Annet

Marianne

Na 5 maanden lid te zijn geweest heb ik mijn lidmaatschap opgezegd omdat ik weer naar Afrika vertrek voor mijn werk. Doordat in de afgelopen maand plotseling bleek dat ik moest verhuizen, ben ik nauwelijks nog langs geweest. Vandaar dat ik niet persoonlijk langs ben geweest om jullie te bedanken. Ik wil jullie wel heel graag bedanken, vooral David, Amanda en het GOH diëtist team voor de geweldige trainingen en voedingsadviezen. Ik heb zoveel geleerd (en ik ben 10 kg afgevallen ). In de toekomst kom ik zeker terug in jullie prachtige nieuwe pand!

Marianne
Fransisco

“I am currently 42, I Was getting injured constantly and gaining weight. Was not exercising enough. GOH helped me to shape up and get fit.  Felt stronger and avoided injuries when doing other types of physical activities.  Also, GOH helped me to improve my eating habits. I reduced my weight and fat and increased my muscle mass, improved my overall fitness level considerably.” 

Fransisco
Philip Kort

“I really love feeling fit and strong and GOH gives me something healthy to do. My condition is better and I am on the same weight I was 15 years ago. I can finally get up from the floor and climb the stairs in my house without a problem. GOH has an excellent team and have a strong positive influence!”

Philip
Marije – Kort

“Ik heb weer lol in het sporten en ben nu echt gemotiveerd om 3x per week te gaan. De manier van lesgeven is echt super en ik ben blij met mijn strakker lichaam. De kleinschaligheid van de lessen, contact met verschillende mensen en de deskundigheid van de trainers maken GOH een aanrader!”

Marije
Sico – Kort

“Ik was op zoek naar een programma waar ik samen kan trainen met mensen die hetzelfde doel hebben. Verder vind ik het maandelijkse doelgerichte programma overzichtelijk. Je ziet meteen de eerste duidelijke resultaten.”

Sico
Nicole – Kort

“In mijn eerste kennismakingsgesprek bij GOH zei David: je bent het waard, hoor! En hij heeft gelijk! De kleine groepjes waarin je traint met mensen die allemaal er voor kiezen om gezond te willen zijn, zijn gezellig, veilig en motiverend.”

Nicole
Hanane – Kort

“David Billy and the rest of his team are always around to encourage, motivate and support. David never accepted less than 100 percent, and he pushed me to do things I would never have done on my own. The dietitian gave me great advice for fast, delicious, healthier snacks and meals. They helped me turn my life around, I consider David as my life coach.”

Hanane
Anne Lose Weight – Kort

“Door GOH ben ik fitter en vooral vrolijker geworden, ik heb meer levenslust! Trainen samen met mensen die een soortgelijke doelen hebben is heel fijn. Het maakt trainen een stuk leuker en je kunt elkaar steunen en stimuleren. Er is ook geen les voorbij gegaan waarin we niet hebben gelachen!” ik ben 14 kilo afgevallen!”

Anne
Allon – Kort

“Voordat ik bij GOH concept kwam, woog ik 111 kilo. Ik moet zeggen dat afvallen met GOH concept ook oprecht geen straf was. Nu, zo’n 5 maanden later, ben ik inmiddels 22 kilo kwijt geraakt! Ik ben ontzettend blij en zit een stuk lekkerder in mijn vel. Dankjewel GOH concept.”

Allon

Investeer in jouw gezondheid

“It’s your body, dare to care”

1 jaar
€ 129
per maand
Inclusief:

 • Small group training
 • Intake door Diëtist
 • Voedingsadvies door Diëtist
 • Coaching door Diëtist
 • Wekelijks weegmoment
 • Motivatie (groeps) coaching
 • Seminars/kookworshops
 • Vakantie compensatie
6 maanden
€ 139
per maand
Inclusief:

 • Small group training
 • Intake door Diëtist
 • Voedingsadvies door Diëtist
 • Coaching door Diëtist
 • Wekelijks weegmoment
 • Motivatie (groeps) coaching
 • Seminars/kookworshops
 • Vakantie compensatie
3 maanden
€ 159
per maand
Inclusief:

 • Small group training
 • Intake door Diëtist
 • Voedingsadvies door Diëtist
 • Coaching door Diëtist
 • Wekelijks weegmoment
 • Motivatie (groeps) coaching
 • Seminars/kookworshops

Inschrijfgeld: € 40,-. Prijzen inclusief 6% BTW

×
Bekijk ACTIE

WELCOME PACK!

Schrijf je nu in en ontvang voor slechts €50 onze GOH welcome pack incl:

1e maand gratis sporten
Intake door Diëtist
Voedingsbegeleiding t.w.v € 90
Geen inschrijfgeld t.w.v € 40
Een GOH kitchen voucher t.w.v € 10

Meld u nu aan

Show