Onze drie pijlers

Beweging

GOH helpt je jouw sportieve grenzen te verleggen om je doelen te behalen. Wat je ook wilt bereiken, wij hebben een persoonlijk programma voor je dat werkt.

Naast voeding en lifestyle is beweging een van de drie belangrijkste elementen om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Of je nou wilt afvallen, fitter worden of herstellen van een sportblessure, GOH heeft trainingsprogramma’s waarmee je gegarandeerd resultaat behaalt.

Effectief bewegen draagt bij aan een goede fysieke gezondheid. Je verliest kilo’s, je slaapt beter en je ervaart minder klachten. Een betere conditie en goede fysieke gezondheid maken je ook mentaal sterker.

Ons team begeleidt je intensief bij de bewegingsprogramma’s. De trainingen zijn doelgericht en elke keer anders zodat ze leuk en afwisselend blijven. Onze trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Samen zorgen we ervoor dat jij je persoonlijke doelen haalt.

Voeding

GOH maakt je bewust van wat je eet. Want resultaat is voor 20% afhankelijk van training en voor 80% van voeding. Wij helpen je gezonde keuzes te maken zodat je lekker in je vel zit en je superfit voelt.

Bij GOH life programma’s werk je aan een verantwoord voedingspatroon. Onze specialisten adviseren en coachen je bij het doorbreken van ongezonde eetgewoonten en helpen je gezonde keuzes te maken. Onze diëtist en orthomoleculair therapeut geven passende voedingsadviezen die aansluiten bij jouw persoonlijke doelen.

Kitchen
Onze leden kunnen terecht in de GOH kitchen voor verse maaltijden, smoothies, juices en gezonde tussendoortjes. De GOH kitchen geeft je tips en inspiratie om ook in je eigen keuken te kiezen voor een smart food-aanpak. Zo wordt het voor jou nog makkelijker om een gezonde lifestyle te behouden.

Meer over GOH kitchen

Events
GOH verzorgt voedingsseminars, retreats en kookworkshops die je helpen bewuste en gezondere keuzes te maken. De kookworkshops laten je zien dat gezond en lekker eten prima samen gaan. Daarnaast zijn de events gezellige momenten om samen te komen en ervaringen te delen.

Meer over GOH events

Lifestyle

Maak van je gezondheid een way of life. GOH helpt jouw optimale persoonlijke balans te vinden en te houden. Zo word je de beste versie van jezelf.

Als je bewust kiest voor een gezonde levensstijl, zit je als vanzelf een stuk lekkerder in je vel. Maar voor blijvend resultaat is er meer nodig dan een tijdje extra bewegen en opletten wat je eet. Om je iedere dag fit te voelen maak je van je gezondheid een way of life.

GOH biedt je de tools om jouw gedrag blijvend te veranderen. Het begint bij bewustwording over je huidige eetpatroon. Je ontdekt slechte gewoontes en ruilt ze in voor gezonde keuzes. Dankzij je nieuwe leefpatroon blijven de resultaten behouden.

Wij laten je ervaren dat een gezonde lifestyle niet vanzelf komt, maar ook dat het leuker en lekkerder is dan je denkt. Wij laten je zelf ervaren hoe goed het voelt om een gezondere lifestyle te hebben.

Show