Hulp nodig bij rug- of nekpijn?

Rug- of nekpijn behandelen in Amsterdam

Rug-, nek- en schouderpijn zijn veel voorkomende klachten die wij horen. Je kunt hiervoor bij ons bij GOH concept in Amsterdam-West terecht. Tijdens intake en onderzoek doen we een grondige houdings-en bewegingsanalyse, om de mogelijke oorzaak te ontdekken. Dit kan zijn: overbelasting,  werk gerelateerde klachten zoals RSI of KANS, een ongeluk zoals whiplash, nek- en rughernia, peesontsteking, slijmbeursontsteking of een stijve nek. Dit geldt niet alleen voor klachten met een duidelijk aanwijsbare oorzaak, de zogenaamde specifieke klachten. Het geldt ook voor klachten waar geen duidelijke oorzaak voor wordt gevonden, of de multifactoriële (aspecifieke) klachten.

Contact

Uw behandeling

Er zijn verschillende soorten behandelingen toepasbaar voor rug- of nekpijn. In onze praktijk werken therapeuten uit verschillende specialismen samen. Het streven is om voor iedere patiënt duidelijkheid te krijgen over de klachten en de reële behandelmogelijkheden. De behandeling is gericht op anatomische en functioneel herstel, met aandacht voor alle aspecten waardoor de klachten ontstaan of in stand worden gehouden. De mogelijke behandelingen kunnen bestaan uit: mobilisatie, massage, bevorderen van je inzicht van houding- en bewegingsgedrag (zodoende kan je zelf meer invloed uitoefenen op je klacht), medical taping, specifieke rugscholing / oefentherapie en huiswerkoefeningen. Dit om te voorkomen dat na de behandeling de klachten weer terugkomen.

Onze GOH fysiotherapeut kunnen je leren hoe je het beste kunt zitten, staan en bewegen op een manier die het beste is voor je rug. Verschillende studies tonen aan dat het verbeteren van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen op de lange termijn rugpijn vermindert.

Onze fysiotherapeuten zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van vele andere klachten. Klik hier voor meer informatie.

Online afspraak maken
7 dagen per week open
Geen wachtlijst
Binnen 24 uur van start
Openingstijden
Maandag 07:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 15:00
Zondag 08:00 – 15:00

Als fysiotherapeut, groepstrainer en Personal Trainer bij GOH werk ik graag samen met mensen die een doel hebben. Het zien en voelen van de motivatie en het doorzettingsvermogen van cliënten en collega’s bij GOH is een heerlijke en stimulerende werkomgeving. Als fysiotherapeut neem ik alle tijd voor de cliënt. Ik ben professioneel, analytisch en ik heb een holistische visie.

Naast mijn jarenlange werkervaring volg ik regelmatig cursussen om mijn kennis up to date te houden en om in alle kwaliteitsregisters (CKR) te blijven staan. Ik ben nog steeds een actief (wedstijd)sporter en weet dus heel goed wat ik mijn cliënten aandoe tijdens de behandelingen. Vele behandeltechnieken, rek- en stretchoefeningen, ontspanningstechnieken, conditietrainingen en krachtmethode ’s en voedingsadviezen heb ik zelf ondergaan en ben me dus bewust hoe dit voelt en in het lichaam aankomt! Maar het gezegde luid immers: ‘waar een wil is, is een weg’.

Graag wil ik je helpen om het einddoel te behalen van (zoveel mogelijk) symptoomvrij bewegen en alles weer te kunnen doen wat je voorheen (voor de klacht) ook deed en kon.

Femke – Kort

“Ik ben naar GOH fysio gegaan voor mijn spanningshoofdpijn dat ontstaat vanwege nekklachten. Hans heeft mij uitgebreid onderzocht, hij neemt echt de tijd en is erg zorgvuldig. Daarnaast geeft hij zeer goed advies voor wat ik verder preventief kan doen om klachten te voorkomen.”

Femke
Dieuwertje – Kort

“Ik begon zowaar plezier in het rennen te krijgen tot er langzaam een terugkerende zeurende pijn in mijn heup sloop. Ik had mijn hardloopschoenen al bijna aan de wilgen gehangen tot ik bij Hans terecht kwam. Met dagelijkse oefeningen ren ik weer vrolijk, pijnvrij rond.”

Dieuwertje
Zoë – Kort

“Ik heb een afspraak gemaakt vanwege knieklachten. In plaats van zich alleen te richten op het probleemgebied, werd er ook veel aandacht geschonken aan de oorzaak van het probleem. Doordat dat goed voor mij in kaart werd gebracht wist ik waar ik op moest letten tijdens de trainingen om zo andere blessures te voorkomen.”

Zoë
Irma – Kort

“David heeft mij bijna een jaar geholpen bij een zware revalidatie van mijn arm, zelfs de artsen hadden niet kunnen denken dat we dit eind resultaat zouden boeken. David heeft erg veel kennis en zet zich volledig voor een ieder in! Kortom een fantastische fysiotherapie praktijk!!”

Irma
Anne Physio – Kort

“The physiotherapists at GOH guided me very skillfully. In a few sessions my complaints were diminished. Very friendly team which I can really recommend!”

Anne

Investeer in jouw gezondheid

Wat kost uw behandeling?

Wat fysiotherapie kost, hangt grotendeels af van de manier waarop u aanvullend bent verzekerd. Wij hebben met bijna alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan zullen wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

Voor een overzicht over fysiotherapie vergoedingen kunt u deze link gebruiken

De fysiotherapie behandelingen uit uw aanvullende verzekeringen vallen niet onder de eigen risico van 385 euro uit basis verzekering. Bent u niet meer (voldoende) aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan ontvangt u een nota van ons.

“Ben je niet verzekerd? Hieronder onze vaste tarieven”

Nieuwe diagnose en fysio behandeling*
€45
  • Vaststelling diagnose
  • Behandeling
Fysio vervolgbehandelingen *
€ 35
    • Behandeling

Fysio pakketten

    • 3 vervolg consulten €99
    • 6 vervolg consulten €189

Toeslag behandeling thuis € 10,-. Toeslag Medical taping € 5,-. Annulering binnen 24u 100% kosten.
* BTW vrijgesteld

×
Bekijk ACTIE

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Leer onze fysiotherapeut kennen (10mins)
Na je vrijblijvend gesprek kun je direct aan de slag.
Koffie staat klaar

Meld u nu aan

Show