Sportmassage

Sportmassage in Amsterdam

Heb je last van stijve spieren? Wil je het herstelproces na intensieve training versnellen? Of wil je nek- en rugklachten voorkomen? Onze gekwalificeerde therapeut behandelt tijdens een sportmassage niet alleen de gevolgen, maar ook de bron van de pijn. Hierdoor verminderen de klachten direct en keren ze minder vaak terug. De diepe massage pakt het bindweefsel mee en zorgt zo voor extra bloedcirculatie, minder spierspanning en ondersteuning van het herstelproces.

Contact

Wat is sportmassage?

Sportmassage is een zeer stevige massage die kan worden toegepast bij vermoeide en stijve spieren. Het is een massage die het diepe bindweefsel van je spieren aanpakt om deze klachten tegen te gaan. Deze klachten kunnen het gevolg zijn van overbelasting door training maar ook door een verkeerde houding. Specifieke klachten zoals vastzittende schouders, nek- of rugpijn en knopen (triggerpoints) in je spieren worden op een effectieve wijze aangepakt.

Hoe werkt een sportmassage?

Op basis van een intakegesprek en een klein onderzoek stellen wij een diagnose. Daarmee bepalen wij de sportsmassage behandling. Door de stevigheid van een sportmassage wordt de doorbloeding en de ontspanning van de spieren gestimuleerd. De therapeut bij GOH werkt met verschillende handgrepen en drukpunten waardoor de spieren opengaan en een toename van bloed weer mogelijk is. Deze doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen die spierpijn veroorzaken beter worden afgevoerd.

Naast het verminderen van spierpijn en het verlichten van klachten, heeft de sportmassage in Amsterdam-West ook een positieve werking om beter te kunnen slapen en voor een betere mentale toestand.

Voor wie is sportmassage geschikt?

Voor sporters kan een regelmatige sportmassage ervoor zorgen dat de spieren soepeler worden. Dit geeft een verbetering van mobiliteit en verbetert als gevolg daarvan ook de prestaties. Sportmassage kan ook preventief worden ingezet om mogelijke blessures in een vroeg stadium te ontdekken en op tijd te behandelden. Ook voor niet-sporters kan een sportmassage een goede verlichting zijn van pijnklachten.

Onze fysiotherapeuten zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van vele andere klachten. Klik hier voor meer informatie.

Online afspraak maken
7 dagen per week open
Geen wachtlijst
Binnen 24 uur van start
Openingstijden
Maandag07:00 – 21:00
Dinsdag08:00 – 21:00
Woensdag08:00 – 21:00
Donderdag08:00 – 21:00
Vrijdag07:00 – 17:00
Zaterdag08:00 – 15:00
Zondag08:00 – 15:00

Investeer in jouw gezondheid

Sportmassage **
30 minuten €30
45 minuten €42,50
60 minuten €55

Sportmassage pakketten
180 minuten €149
300 minuten €239

(Te boeken in sessies 30-45-60 mins)

Toeslag behandeling thuis € 10,-. Toeslag Medical taping € 5,-. Annulering binnen 24u 100% kosten.
** 21% BTW

Show