Wist je dat voedingssupplementen alleen hun werking doen als de zogenaamde basisvoeding in balans is? In 2016 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool met de minor Sport en Voeding. Naast mijn kennis over voeding in combinatie met (top)sportprestaties vind ik het ook interessant om me te verdiepen in het effect van voeding op andere soort prestaties, bijvoorbeeld prestaties op het werk.

De holistische aanpak waar GOH concept mee werkt, past goed bij mijn werkwijze. Gezonde voeding is slechts een onderdeel van de vele aspecten die een rol spelen bij een gezonde levensstijl maar wel een essentiële! Ik hoop cliënten te kunnen ondersteunen bij het maken van bewustere keuzes qua voeding zodat de gestelde doelen kunnen worden behaald en volgehouden kunnen worden.

In mijn vrije tijd sport ik graag, doe ik veel aan krachttraining en houd ik me bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (sport)voeding en prestaties. Naast mijn werkzaamheden bij GOH concept ben ik ook ZZP’er waar ik als dietist me vooral focus op voetbal.

Show