Vroeger wilde ik altijd naar de sportacademie maar een knieblessure zorgde ervoor dat ik nooit een gymleraar kon worden. Intussen was ik voor die blessure bij de fysiotherapeut beland en zag een combinatie tussen zorgverlening, sport, leefstijl, inzet, motivatie en doelgericht werken. Met alle goede wil en hoop heb ik me ingeschreven voor Fysiotherapie aan de Hogeschool van Groningen en ben ingeloot! Zodoende heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond te Groningen en vele vervolg studie’s gedaan.

Bij GOH trainen en werken mensen die ergens voor gaan, een doel hebben. Daar krijg ik nou een kick van!! En met die mensen wil ik graag ‘samen werken’. Soms moet je er iets voor opgeven, maar daar krijg je dan ook wat moois voor terug. Dit merkte ik vanaf het eerste moment toen ik bij GOH naar binnen liep en dat positieve gevoel heb ik nu nog steeds! Ik ga serieus te werk, ben analytisch en heb een ‘work hard-play hard’ mentaliteit.

Buiten werk om word ik gelukkig van met mijn familie dingen ondernemen, fitness/bodybuilding, voeding, lekker eten met een wijntje, stappen met vrienden en een goede film of serie kijken.

Comments

comments

Show