Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in Sociale Geografie van de Ontwikkelingslanden. Vanaf jongs af aan was reizen mijn passie. Na mijn studie besloot ik om de post doctorale lerarenopleiding voor docent aardrijkskunde te doen. Het lesgeven lag mij erg goed en het delen van mijn passie voor reizen kon ik in de klas kwijt.

Met mijn gezin verhuisden we voor een aantal jaren naar Sydney, Australië en daar ontdekte ik het sporten en gezond eten. Al gauw raakte ik verslaafd aan ocean swimming, yoga, hardlopen en bootcamp. Bij terugkomst in Nederland wilde ik graag meer weten over voeding en sporten. Ik heb bij de AALO cursussen Fitness trainer level 1, hardlooptrainer en bootcamp instructeur gedaan. Ik was op zoek naar een cursus over voeding die toegankelijk was en gebaseerd is op wetenschappelijke onderzoeken. Dit vond ik in de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer. Hiervoor moest ik wel eerst een jaar de Medische Basiskennis cursus doen. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd op het gebied van sapvasten en detox.

Naast mijn werk als docent aardrijkskunde ben ik orthomoleculair voedingscoach bij GOH. Mijn ervaring als docent helpt mij in het geven van de seminars en kookworkshops. Ik coach graag mensen en geef ze kennis over voeding.

Bij GOH komen al mijn passies samen. GOH is een jong bedrijf met ruimte om (persoonlijk) te groeien. De diversiteit van mensen bij GOH vind ik bijzonder prettig, de openheid en persoonlijke benadering passen goed bij mij. Eindelijk een ‘sportschool’ waar je wordt gezien en waarbij een heel team klaar staat om de client te begeleiden om zijn/haar doelstelling te bereiken. GOH staat voor gezondheid en respecteert dat er meerdere wegen naar gezondheid zijn.

Show