Ik heb een bachelor voor de opleiding Social Work, een master voor de opleiding Ecologische Pedagogiek en daarna heb ik de Post HBO opleiding Cognitieve gedragstherapeutisch medewerker in de kinder- en jeugd GGZ afgerond. Momenteel ben ik reeds tien jaar werkzaam als sociotherapeut binnen de jeugd GGZ. Daar behandel ik jongeren met een eetstoornis en/of andere emotionele problematiek zoals angst- dwang- en stemmingsklachten. Tevens ben ik aangesloten bij (VGCt) de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie als cognitief gedragstherapeutisch werker.
 
In mijn dagelijks leven ben ik naast cognitief gedragstherapeut ook yogadocente. Jaren geleden ontdekte ik de ontspannende en helende werking van yoga. Vanaf toen ben ik mij in de yoga- en meditatieleer gaan verdiepen. In 2015 rondde ik zowel de vinyasa als de yin yoga teacher training af. Ook volgde ik een 10-daagse stilte retraite waar ik de basis van de vipassana -(betekent: de dingen zien zoals ze zijn) meditatie heb geleerd.
 
Werken bij GOH vind ik fijn omdat de groepen klein zijn en ik persoonlijke aandacht geven belangrijk vind in mijn lessen. Ik werk het liefst vanuit mijn hart; persoonlijk, oordeelvrij en enthousiast. Mijn vrije tijd vul ik graag met yoga, meditatie, dansen, wandelen in de natuur, lekker en gezond eten (maken) en met avontuurlijke reizen.

Comments

comments

Show