Ik ben begin 2013 afgestudeerd aan de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek met het profiel Lifestyle, Voorlichting en Media. Daarna heb ik nog een aantal Post HBO opleidingen gevolgd over Overgewicht & Obesitas en COPD & Voeding. Na mijn afstuderen ben ik direct aan het werk gegaan als zelfstandig diëtist. Ik heb ervaring opgedaan met veel verschillende doelgroepen, zoals sporters (met een sportdoel of blessure), volwassenen en kinderen met overgewicht/obesitas, zwangeren, ouderen met ondergewicht/COPD, mensen met diabetes (zwangerschapsdiabetes, diabetes type 2), hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol en spijsverteringsproblemen zoals een voedingsintolerantie. Ik vind het leuk om mensen te coachen naar een gezonde lifestyle, of dit nou 1 op 1 is, in de vorm van een seminar of een cursus.

Ik heb ervoor gekozen om bij GOH concept aan de slag te gaan omdat ik geloof dat voeding en beweging (sporten) niet zonder elkaar kunnen. Het is fijn om samen met een team van trainers, fysiotherapeuten, cognitieve gedragscoach en diëtisten mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te behalen. Dit is de kracht van GOH concept, dat alles onder 1 dak te vinden is.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd door te brengen met vrienden en familie, het liefst onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en te reizen.

Show