Ik ben afgestudeerd als sociaalpsycholoog (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam. Menselijk gedrag en menselijk denken intrigeert mij dusdanig dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Sinds mijn afstuderen ben ik zowel freelance als voor mijn eigen bedrijf werkzaam als coach. Ook werk ik als docent aan de Universiteit Leiden.

Ik vind het fijn om mensen te helpen en om mensen te laten zien hoe zij zichzelf kunnen helpen. Dat is een van de redenen waarom ik met GOH concept ben gaan samenwerken. In onder andere het Mind Reset Coaching pakket wordt hier veel aandacht aan besteed. Iemand die geestelijk niet lekker in zijn vel zit, merkt dit – zoals de uitdrukking al doet vermoeden – ook aan zijn lichaam. Op dezelfde manier kunnen, wanneer je aan je lichaam en gezondheid probeert te werken, negatieve of belemmerende gedachtepatronen je in de weg zitten.

Het is mijn doel cliënten te laten zien dat ze sterker zijn dan ze denken en dat ze in essentie zelf de verandering zijn die ze graag bij zichzelf zouden willen zien. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en lekker en gezond te eten.

Show