skip to Main Content

GOH kookworkshop

Zondag 15 april 2018

Graag willen we ons steentje bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Minder vlees eten of zelfs vegetarisch of veganistisch (helemaal geen dierlijke producten gebruiken) heeft een positieve impact op het milieu en onze gezondheid.

Als je deze transitie wilt maken, gaat zoeken op het internet en je in gaat lezen, kan er veel informatie zijn die misleidend is. Je wilt het beste voor je gezondheid, dus is het belangrijk dat je ondanks het minder of helemaal geen vlees eten toch voldoende voedingsstoffen en eiwitten binnenkrijgt. Deze workshop is erop gericht je te helpen om de overgang naar een vegetarische of veganistische levensstijl vloeiend te laten verlopen en ervoor te zorgen dat je je voeding daarbij in balans houdt.

In deze workshop:

  • krijg je kort achtergrondinformatie over het effect van minder vleeseten.
  • Je krijgt handvatten voor een eventuele transitie naar een vegetarische of veganistische levensstijl.
  • We houden het simpel, maar je krijgt voldoende informatie om ervoor te zorgen dat je niets tekort komt aan macrovoedingsstoffen zoals eiwitten, goede vetten, etc.

Tevens kan je ook gewoon meedoen aan deze workshop om je te laten inspireren door vegetarische en veganistische recepten! Denk hierbij aan een exotische vegetarische pad thai, een pasta van courgette, een smakelijke Thaise curry, een heerlijke dessert met pure ingrediënten en natuurlijk slow juice groenten sapjes.

Duur: 180 min.
Wanneer: zondag 15 april 2018
Tijd: 13:00-16:00 uur
Waar: GOH center
In de keuken: Jeannine Laurens
Kosten: 55 euro (GOH leden 25 euro) inclusief, brunch,  health check up, recepten, vers sapje en kruidenthee en een 3 dagen GOH experience voucher.

Je kunt je aanmelden voor de kookworkshop via onderstaand formulier.
Voor vragen kun je contact opnemen via 06-42312314 of per mail  info@gohconcept.nl

___________________________________________________________________

– English –

COOKING WORKSHOP – Transition to vegetarian or vegan lifestyle in Amsterdam west!

Sunday 15 April 2018 (13:00 – 16:00)

We would like to contribute to a more sustainable environment. Eating less meat or even vegetarian or vegan (not using animal products at all) has a positive impact on the environment and our health.

This workshop is aimed at helping you make a fluent transition to a vegetarian or vegan lifestyle to ensure that you keep your nutrition in balance.
– You get short background information about the effect of eating less meat.
– You will get a manual on how to transition to a vegetarian or vegan lifestyle.
– We keep it simple, but enough information to ensure that there is no shortage of macro nutrients such as proteins, good fats, etc.

Duration: 180 min.
When: Sunday, April 15, 2018
Time: 13: 00-16: 00
Where: GOH concept (Tweede kostverlorenkade 130H)
In the kitchen: Jeannine Laurens
Costs: 55 euro (GOH members 25 euro) including, brunch, health check-up, recipes, fresh juice and herbal tea and a 3 day GOH experience voucher.

Z - Workshop: EN: Sign up GOH workshop

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie instellingen.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services
Back To Top
Show